Kunde indsigt

Hvorfor

Vi tror på at en hver virksomhed burde have nok kunde indsigt til at kunne tilbyde sine kunder den absolut bedste service.

Vi tror på at vores tilgang til spil og oplevelser kan gøre denne drøm til virkelighed.

Hvordan

Vi udvikler specielle 'gamification' løsninger til at samle og analysere data der kan give jer en bedre kunde forståelse, indsigt og hjælpe jer med at vokse med kunderne.

Ved at engagere jeres kunder med vores løsninger, kan vi konstant indsamle den nødvendige data til at forstå jeres kunder.

Hvad

Vi designer og udvikler særlige 'gamified' løsninger til en hvilken som helst platform med vores årelange ekspertise fra spil industrien.

Med vores særlige og alsidige ekspertise fra spil industrien sikre vi jer et unikt produkt - tilpasset netop jer - hver gang.

Få en uforpligtende snak om vores løsninger

Udtalelser

Tilfredse kunder

BonBon-Land A/S

Mette Christina Nielsen - Kommunikation, Social Media & PR Manager

Op til sæsonen 2018 har vi i BonBon-Land fået lavet en AR spil-app, som hedder Maskotjagten.

Vi lancerede Maskotjagten på vores åbningsdag og den har været en stor succes. Den er - så vidt vi ved - den eneste og dermed den første af sin slags i verden.

Fenrir Game Studio har formået at forstå, udvikle og indrette sig vores ønsker, samt kommet med masser af ideer undervejs og formået at eksekvere til stor tilfredsstillelse. Det har været en fornøjelse at arbejde sammen med jer.

Trivial Business

Thomas Telving - CEO

Fenrir Game Studio bygger solide løsninger, som kan ændres hurtigt og fleksibelt og har dyb indsigt i spændingsfeltet mellem spil og læring.

Deres medvirken til at videreudvikle vores onboarding-spil har været helt uvurderlig.

Samtidig er de super sympatiske og behagelige at samarbejde med. De har vores varmeste anbefalinger.